Okulumuz Anasınıfı STEAM My Fairy Tale Hero eTwinning projesini sürdürüyor.

23.05.2023 153

Proje Tanıtımı ve Planı

Ortak Ülkeler ; Türkiye ve Litvanya kuruculuğunda, İspanya , İtalya , Portekiz ve Romanya.

Alman şair Friedrich Schiller bir keresinde şöyle demişti: "Çocukken duyduğum peri masallarında, hayat derslerinden daha derin bir anlam var." Çocuk masalları dinlerken kendilerini karakterleriyle özdeşleştirir ve onlarla birlikte çeşitli maceralar yaşar, değerlerin oluşmasına, belirli yaşam kurallarını ve insan etkileşimini anlamasına, kendisini ve çevresindeki dünyayı ve sevdiği kahramanları anlamasına yardımcı olur. masallar çocuk için arkadaş olur. Okul öncesi için STEAM hikaye zamanı etkinlikleriyle çocukların düşünme ve problem çözme becerilerini zorlamanın eğlenceli ve uygulamalı yollarını oluşturmak için en sevdiğiniz sesli okuma kitaplarını kullanın.

STEAM, Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematiğin birleşimidir.

STEAM etkinlikleri, çocuklarımızı bilinmeyen bir geleceğe hazırlamak için önemli olan temel 21. yüzyıl becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

Sınıfta, okul öncesi öğrencilerine küresel ısınmanın etkisi öğretilebilir ve iklim değişikliğine nasıl uyum sağlayacakları öğretilebilir. Eğitim tüm insanlara güç verir ama özellikle gençleri harekete geçmeye motive eder. STEAM ile iklim değişikliği farkındalığını hikayelerimizle hayata geçireceğiz.

Storytime STEAM, en sevdiğiniz resimli kitaplardan ilham alan bir STEM etkinlikleri koleksiyonudur.

Proje Planı

Mart 2023

*Ülke, Okul, Öğretmen, Öğrenci ,tanıtma

*Afiş hazırlama