Kırıklı İlkokulu

Vizyon: 21. yüzyılın tarihinde dünyanın en karakterli insanlarını yetiştirerek,kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı kalarak,Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda,özgür düşünebilen,yaratıcı güçlerini kullanabilen,üretime katılan,bilimden yana olan,barışçı,vatanını milletini ve tüm insanları seven,demokratik ve laik bireyler yetiştiren bir kurumdur.

Başarılar: Okulumuz eTwinning Avrupa Okul Ağı Projeleri yürütmüş, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri almıştır. Adana Valiliği İl MEM bünyesinde hazırlanan TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliğinde Atölye çalışmaları yapmıştır.

Isınma: klima soba
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: SixBricks&STEAM Hayalimdeki Robot Gelecek Biziz Tebeşir Hareketi Can Suyu Köy Okulları eTwinning Avrupa Okul Ağı Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning Avrupa Okul Ağı Projeleri Scientix Projeleri eSafety European School Net Academy Erasmus+ K1 ve K2 Başvuruları yapılmış olup değerlendirme sürecindedir.

Telefon - 0 322 5642002

WEB - https://kirikli.meb.k12.tr